Tøjstativ af massivt træ

Tilbud

1.000,00 kr.3.500,00 kr. inkl. moms

Opstartskampagne

Bestil til intro-pris 3.700 kr. og betal 1.000 kr. forud
eller
Bestil til intro-pris 3.500 kr. og betal hele beløbet forud.

Let, mobilt tøjstativ med en stærk konstruktion.

Dansk design og dansk produceret møbelhåndværk i høj kvalitet.

Fremstillet af smukt, lyst asketræ.

Bestil nu og vær en af dem, der modtager stativer fra den allerførste sending – de 25 første endda til en lav introduktionspris! Normalprisen er 4.500 kr.

Vælg en af bestillingsmulighederne herunder.
Du kan læse mere om mulighederne og om tøjstativet længere nede på siden.

Har du ikke læst historien om tøjstativet og introduktionskampagnen i vores blog? Så find den her HER

Varenummer (SKU): TING 113 Kategori:

Beskrivelse

Køb vores tøjstativ og hjælp os i gang

Vil du gerne eje vores tøjstativ og vil du hjælpe os med at sparke produktionen i gang?

Så er der disse muligheder:

1: Bestil til introduktionspris 3.700 kr. inkl. moms og betal forud kun 1000 kr. pr. stativ. Når vi har indsamlet de nødvendige 25 bestillinger, sættes produktionen igang, og vi sender dig et betalingslink på restbeløbet 2.700 kr. + evt. fragt. Så snart tøjstativerne er klar – og du har betalt, sender vi din bestilling til dig.

2: Bestil til introduktionspris 3.500 kr. inkl. moms + evt. fragt, og betal hele beløbet nu ved bestillingen. Du behøver ikke gøre mere. Du hører fra os. Så snart tøjstativerne er klar, sender vi din bestilling til dig.

B2B: Er I en virksomhed, som har specielle ønsker til fakturering, levering eller andet, som ikke ser ud til at være dækket ind af de to ovenstående valgmuligheder? Så kontakt os og send jeres bestilling eller forespørgsel via e-mail: mail@tingtegneriet.dk


Levering og Fragt

Når du bestiller tøjstativet gennem vores webshop, sender vi din bestilling med GLS. Prisen for fragt er 85 kr.
Fragtfri afhentning her hos Tingtegneriet, Frøslev Bygade 6 på Stevns, vil også være en mulighed.

 

Hvad der sker efter du har bestilt

Vi vil løbende holde dig informeret om, hvordan det går med at samle bestillingerne til 25 tøjstativer sammen.

For at have en tidshorisont, har vi besluttet at kampagnen stopper senest den 31. december 2023, men forhåbentlig når vi i mål hurtigere end det.

Når målet er nået, starter fabrikationen. Du får naturligvis straks besked, og på det tidspunkt ved vi nok, hvornår stativerne er klar.

Hvis det – mod forventning – skulle ske, at projektet ikke kan realiseres, får du naturligvis de penge, du har betalt retur.

 

Beskrivelse af tøjstativet

Mål: Højde 175 cm., længde 160 cm., bredde 51 cm.
Materialer: Massiv, lys ask
Overflade: Sæbebehandlet

Tøjstativet eller garderobestativet er udviklet til at være let, mobilt og nomadeagtigt.

En moderne og fleksibel garderobeløsning, som består af fire ben og en bøjlestang. Det er udført i smukt massivt asketræ.

Tøjstativet har bløde, rundede former og en enkel, stærk konstruktion, som kan tage meget vægt – mere vægt end de fleste andre tøjstativer lavet af træ. Konstruktionen gør, at stativet først føles rigtig fast og urokkeligt, når tøjets vægt strammer stativets samlinger sammen.

Stativet er yderst simpelt at adskille og samle – uden brug af værktøj. Det fylder meget lidt, når det er adskilt, og det er nemt at tage med sig.

Tøjstativet har mange anvendelsesmuligheder. For eksempel:

•  Mode- og konfektionsfirmaer, der skal bruge et rejsestativ, som er både let, æstetisk tiltalende og kvalitetspræget eller konfektionsstativ til butikker, showrooms, på messer og udstillinger m.m.

•  Hoteller, kroer, konferencecentre, museer, kirker og lignende institutioner, der hurtigt og nemt skal kunne opsætte, nedtage og opbevare præsentable garderobefaciliteter.

•  Virksomheder og kontorer som en del af indretningen i stedet for en stumtjener eller i vinterhalvåret til alt det ekstra overtøj.

•  Private hjem til opbevaring af tøj eller som en flot og fleksibel garderobeløsning, der er nem at flytte efter lyst og behov.

Er du stadig i tvivl om noget? Så læs vores blogopslag HER eller ring eller skriv meget gerne til os: mail@tingtegneriet.dk, Claus mobil: 4044 9949, Vibeke mobil: 2484 9779.

Yderligere information

Vægt 4,5 kg
Bestilling og pris

Bestil til intro-pris 3.700 kr. og betal 1000 kr. forud, Bestil til intro-pris 3.500 kr. og betal hele beløbet forud