Tøjstativ af massivt træ

4.500,00 kr. inkl. moms

Let, mobilt tøjstativ med en stærk konstruktion. Fremstillet af smukt, lyst asketræ.

Leveringstid i øjeblikket: ca. 2 uger

Du kan læse mere om tøjstativet længere nede på siden.

Har du ikke læst historien om tøjstativet i vores blog? Så find den her HER

På lager

Varenummer (SKU): TING 113 Kategori:

Beskrivelse

Mål: Højde 175 cm., længde 160 cm., bredde 51 cm.
Materialer: Massiv, lys ask
Overflade: Sæbebehandlet

Tøjstativet eller garderobestativet er udviklet til at være let, mobilt og nomadeagtigt.

En moderne og fleksibel garderobeløsning, som består af fire ben og en bøjlestang. Det er udført i smukt massivt asketræ.

Tøjstativet har bløde, rundede former og en enkel, stærk konstruktion, som kan tage meget vægt – mere vægt end de fleste andre tøjstativer lavet af træ. Konstruktionen gør, at stativet først føles rigtig fast og urokkeligt, når tøjets vægt strammer stativets samlinger sammen.

Stativet er yderst simpelt at adskille og samle – uden brug af værktøj. Det fylder meget lidt, når det er adskilt, og det er nemt at tage med sig.

Tøjstativet har mange anvendelsesmuligheder. For eksempel:

•  Mode- og konfektionsfirmaer, der skal bruge et rejsestativ, som er både let, æstetisk tiltalende og kvalitetspræget eller konfektionsstativ til butikker, showrooms, på messer og udstillinger m.m.

•  Hoteller, kroer, konferencecentre, museer, kirker og lignende institutioner, der hurtigt og nemt skal kunne opsætte, nedtage og opbevare præsentable garderobefaciliteter.

•  Virksomheder og kontorer som en del af indretningen i stedet for en stumtjener eller i vinterhalvåret til alt det ekstra overtøj.

•  Private hjem til opbevaring af tøj eller som en flot og fleksibel garderobeløsning, der er nem at flytte efter lyst og behov.

Læs også vores blogopslag om tøjstativet HER eller ring eller skriv meget gerne til os: mail@tingtegneriet.dk, hvis du har spørgsmål: Claus mobil: 4044 9949, Vibeke mobil: 2484 9779.

Levering og Fragt

Når du bestiller tøjstativet gennem vores webshop, sender vi din bestilling med GLS. Prisen for fragt til pakkeshop er 90 kr.
Fragtfri afhentning her hos Tingtegneriet, Frøslev Bygade 6 på Stevns, vil også være en mulighed.

B2B: Er I en virksomhed, som har specielle ønsker til fakturering, levering eller andet, så kontakt os og send jeres bestilling eller forespørgsel via e-mail: mail@tingtegneriet.dk

Yderligere information

Vægt 4,5 kg
Bestilling og pris

Bestil til intro-pris 3.700 kr. og betal 1000 kr. forud, Bestil til intro-pris 3.500 kr. og betal hele beløbet forud