Forespørgsel og bestilling

Er du klar til at bestille?

Så skriv til os via mail: cbp@tingtegneriet.dk
Eller ring meget gerne på: (+45) 40 449 949 eller (+45) 24 849 779

Fortæl os hvilken ting du gerne vil bestille, og angiv eventuelt ønsket træsort. Vi skal også bruge dit navn, din e-mail adresse og telefonnummer.

Tingtegneriet er ikke en egentlig webshop. Når du handler med os, er det en langsom og omhyggelig, “gammeldags” bestilling.
De ting du ser på vores hjemmeside er prototyper – som regel producerer vi først din vare, efter du har bestilt. Det er kun visse ting vi har på lager i få eksemplarer. Så hos os er der sjældent dag-til-dag levering. Til gengæld er du velkommen til at ringe, hvis du har specielle ønsker – så ser vi, hvad vi kan finde ud af.

Er der noget du gerne vil vide?

Har du en forespørgsel på pris, på materialer eller noget andet?
Så skriv meget gerne til os via mail: cbp@tingtegneriet.dk
Eller ring på: (+45) 40 449 949 eller (+45) 24 849 779

Er du ikke helt klar til at bestille endnu, og vil du gerne vide mere om bestilling og levering?
Så kan du enten læse mere om bestilling og levering længere nede på denne side eller kontakt os via e-mail eller telefon, så fortæller vi gerne, hvad du har brug for at vide.

Ønsker du at se et produkt i virkeligheden og have det i hånden inden bestilling, så kontakt os og hør om mulighederne for fremvisning.

Bestilling:
Tingtegneriet er ikke en egentlig webshop, og vi har ingen automatiske betalingsløsninger eller den slags. Når du handler med os, er det en langsom og omhyggelig, “gammeldags” bestilling.

Når din bestilling er aftalt færdig, går vi på trælageret og vælger det bedste stykke træ til din ting, og vi starter fremstillingen så snart, der er tid på værkstedet.

Bestillingstiden kan variere meget fra et produkt til et andet. Den afhænger også af træsort. Den aktuelle omtrentlige bestillingstid finder du under beskrivelsen af det enkelte produkt her på hjemmesiden. Når du kontakter os ang. en bestilling, kan du få en præcis leveringstid.

Ved bestilling angiver du produktnavn og -nummer samt hvilken træsort du ønsker, hvis valgmuligheden findes.
Vi skal også bruge dit navn, din e-mail adresse og telefonnummer.

Vi vender hurtigst muligt tilbage, for at bekræfte bestillingen, samt aftale nærmere angående prisen på fragt, betaling og levering.

Ønsker du at se et produkt i virkeligheden og have det i hånden inden bestilling, så kontakt os og hør om mulighederne for fremvisning.

Betaling:
Tingtegneriet modtager almindeligvis betaling via bankoverførsel eller Mobilepay – medmindre vi aftaler andet. Sammen med den endelige bekræftelse på din bestilling, sender vi en faktura, som du skal betale.

Da vi som regel først producerer, når der er bestillinger, skal vi modtage betalingen senest den dag vi starter produktionen – og hvornår det er, informerer vi dig naturligvis om.

Levering:
Vi sender normalt din vare med pakkepost, det kan være med Postnord eller DAO.
Afhentning hos os i Frøslev er en anden mulighed – du er velkommen!

Er du klar til at bestille? Eller vil du stadig gerne vide mere?
Så skriv til os via mail: cbp@tingtegneriet.dk
Ring på: (+45) 40 449 949 eller (+45) 24 849 779

Handelsbetingelser:
Selvom Tingtegneriet ikke er en webshop i almindelig forstand, er vi alligevel underlagt lovgivningen om fjernesalg til private. Du kan læse vores handelsbetingelser ved at klikke HER