Om Tingtegneriet

Claus står i døren til den gamle Frøslev Brugsforening, hvor vi har tegnestue og snedkerværksted

Tingtegneriet holder til i den gamle Frøslev Brugsforening på Stevns.

Tingtegneriet tegner og fremstiller møbler og brugsting, som vi tilstræber at give høj brugsmæssig, materialemæssig og æstetisk kvalitet.

Vibeke og Claus på læsserampen foran lageret til den gamle Frøslev Brugsforening på Stevns

Vibeke og Claus på læsserampen til Tingtegneriets lager.

Egenproduktion og salg
Fordelen ved de produkter som vi både tegner og fremstiller selv er, at vi hverken behøver tage hensyn til markedsanalyser, krav til masseproduktion eller lignende. Vi kan være ret kompromisløse i vore formgivning og har stor frihed til at skabe tingene præcis som vi synes, de bliver bedst.

Produktudvikling for virksomheder
Tingtegneriet tilbyder også formgivning og produktudvikling for produktionsvirksomheder. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, hvis din virksomhed har brug for professionel design bistand. Vi hjælper med at udvikle og virkeliggøre ideer. Læs mere under menupunktet: FOR VIRKSOMHEDER.

Ønsket om at lave gennemtænkt idé- og produktudvikling er den røde tråd, i alt hvad vi laver.

Vi – personerne bag Tingtegneriet – er:

Claus Boye Petersen
Tingtegner, møbelsnedker og indehaver af Tingtegneriet.

Claus har som møbelsnedker og -arkitekt stor kærlighed til at arbejde med og formgive i træ. Men det er vigtigt for ham at være en produktudvikler, der ved rigtig meget om alle mulige materialer, konstruktioner og produktionsmetoder – en der ved, hvordan man tegner gode ting.

Claus var mange år ansat som eneste kreative medarbejder / produktudvikler på Nanna Ditzels Tegnestue, hvilket har givet ham stor erfaring i at samarbejde med både store og små danske og udenlandske producenter af møbler og brugskunst.

Vibeke Maj Magnussen
Designer, fotograf og samarbejdspartner.

Vibeke har som designer arbejdet med både møbeldesign, grafisk design og indretnings- og udstillingsdesign. Hun har desuden studier i kunsthistorie og skulpturteknik med i bagagen og arbejder professionelt som fotograf indenfor især PR-, erhvervs- og portrætfoto; www.majogmagnussen.dk.

Vibeke er meget optaget af de sanselige oplevelser vi får, fra de rum vi færdes i og de ting vi omgiver os med. Lys, lyd, former, struktur, materialer, overflader – alt sammen er med til at skabe den opfattelse vi har af vores fysiske omgivelser. En ting skal ikke blot fungere godt, den skal også føles godt og være tilfredsstillende og rar at bruge.

Vores faglige samarbejde startede i 2006, men vi kender hinanden tilbage fra vores studietid og har begge uddannelse fra møbellinien på Danmarks Designskole. Vores øvrige meget forskellige uddannelser og erfaringer gør, at vi supplerer hinanden ret godt i vores tætte samarbejde.