Handelsbetingelser

Betaling

Tingtegneriet modtager almindeligvis betaling via bankoverførsel. Sammen med den endelige bekræftelse på din bestilling, sender vi en faktura, som du skal betale.

Da vi først producerer, når der er bestillinger, skal vi modtage betalingen senest den dag vi starter produktionen – og hvornår det er, informerer vi dig naturligvis om.


Levering

Vi sender normalt din vare med pakkepost, det kan være med Postnord eller GLS. Prisen på fragten får du oplyst, når vi svarer på din første henvendelse eller forespørgsel. Afhentning hos os i Frøslev er en anden mulighed.


Fortrydelsesret

Som kunde har du 14 dage til at fortryde dit køb og yderligere 14 dage til at returnere varen til Tingtegneriet – regnet fra den dag du modtager varen.

Varen skal fremstå som ny og kunne sælges videre til en anden kunde efter tilbageleveringen. Du må gerne pakke den ud og vurdere dens egenskaber. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller er blevet skadet, må du forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen, indtil den når retur til Tingtegneriet. Derfor er det vigtigt, at den er forsvarligt pakket ind, når du sender den.

Når varen er kommet retur og vi har godkendt den, refunderes købsprisen (evt. fratrukket en værdiforringelse) til din konto. Du skal selv betale de omkostninger, som er forbundet med returneringen.


Reklamationsret

Efter købeloven yder Tingtegneriet 2 års reklamationsret. Dette omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale brug. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slid, direkte eller indirekte opstået pga. af forkert anvendelse, mangelfuld vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal du informere Tingtegneriet om hurtigst muligt og indenfor rimelig tid. Varen kan derefter returneres for reparation eller ombytning.


Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Tingtegneriet i forbindelse med et køb, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares af og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Tingtegneriet.

Under et køb beder vi om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges kun til behandling af ordren.

Jvf. persondataloven oplyser vi, hvis vi bliver bedt om det, om de registrerede oplysninger og sletter oplysningerne, hvis det ønskes.


Kontaktinformation og returadresse:

Tingtegneriet
Frøslev Bygade 6
4660 Store Heddinge
Danmark
Telefonnr.: (+45) 40449949 / (+45) 24849779
E-mail: cbp@tingtegneriet.dk

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.