Tøjstativ

Dansk designet tøjstativ eller konfektionsstativ i massivt træ.

Tøjstativ eller garderobestativ, som er udviklet til at være meget let, mobilt og nomadeagtigt.
En moderne og fleksibel garderobeløsning, som består af to bukke og en bøjlestang. Det er udført i smukt massivt træ.
Tøjstativet har bløde rundede former og en enkel, stærk konstruktion, som kan tage meget vægt.

Pris på forespørgsel.
Mål: Højde 175 cm, Standardlængde 160 cm, Bredde 51 cm.
Varenummer: TING 113
Produktions- og leveringstid: Vi udvikler i øjeblikket på produktionen af tøjstativet. Derfor kan vi ikke fastsætte en leveringstid endnu. Men skriv meget gerne til os, hvis du vil kontaktes, når vi ved hvornår vi kan levere.

Materialer: Tøjstativet på billederne er fremstillet af lys, europæisk ask. Det kan fremstiles i andre træsorter efter ønske; for eksempel ask, eg, ahorn, nød eller hvis det skal være ekstra let: oregon pine.

Beskrivelse: Garderobestativet er yderst simpelt at adskille og samle – uden brug af værktøj. Stativet fylder meget lidt, når det er adskilt. Det er meget let og nemt at tage med sig.

Tøjstativet er både funktionelt og fleksibelt og rummer mange anvendelsesmuligheder. For eksempel:

  • Mode- og konfektionsfirmaer, der skal bruge et både æstetisk tiltalende, kvalitetspræget, og let rejsestativ eller konfektionsstativ til butikker, showrooms, på messer og udstillinger m.m.
  • Hoteller, kroer, konferencecentre, museer, kirker og lignende institutioner, der hurtigt og nemt skal kunne opsætte, nedtage og opbevare præsentable garderobefaciliteter.
  • Virksomheder og kontorer som en del af indretningen i stedet for en stumtjener eller i vinterhalvåret til alt det ekstra overtøj.
  • Private hjem som permanent opbevaring af tøj eller som en flot og fleksibel garderobeløsning, der er nem at flytte efter lyst og behov. En god løsning, hvis man godt kan lide ofte at lave om på indretningen i sit hjem.

Når man lige har stillet tøjstativet op til brug, og der endnu ikke hænger tøj på det, kan det næsten virke lidt ustabilt. Men det indtryk ændrer sig, når tøjets vægt strammer stativets samlinger sammen. Det kan bære mere vægt end de fleste andre tøjstativer lavet af træ, også betydeligt mere end mange meget tungere og mere stationære modeller.