Tøjstativ

Tøjstativ i massivt træ.
Let, mobilt og med en stærk konstruktion.

Let og mobilt tøjstativ i træ. Stativet samles og adskilles uden brug af værktøj. Her ses det adskilt og samlet.

Tøjstativet

Tøjstativet eller garderobestativet har vi udviklet til at være let, mobilt og nomadeagtigt.

En moderne og fleksibel garderobeløsning, som består af fire ben og en bøjlestang. Vi udfører det i nøje udvalgt massivt asketræ. Overfladen er sæbebehandlet.

Vi har givet tøjstativet bløde, rundede former og en enkel, stærk konstruktion, som kan tage meget vægt – mere vægt end de fleste andre tøjstativer lavet af træ.
Konstruktionen gør, at stativet først føles rigtig fast og urokkeligt, når tøjets vægt strammer stativets samlinger sammen.

Tøjstativet er yderst simpelt at adskille og samle – helt uden brug af værktøj. Det fylder meget lidt, når det er adskilt, og det er nemt at tage med sig. Det egner sig derfor godt til messe- og udstillingsbrug.

Tøjstativ fra Tingtegneriet. En smuk og fleksibel løsning til butiksbrug.Et tøjstativ med mange anvendelsesmuligheder.

For eksempel:

•  Mode- og konfektionsfirmaer, der skal bruge et rejsestativ, som er både let, æstetisk tiltalende og kvalitetspræget eller som konfektionsstativ i butikker, showrooms, på messer og udstillinger m.m.

•  Hoteller, kroer, konferencecentre, museer, kirker og lignende institutioner, der hurtigt og nemt skal kunne opsætte, nedtage og opbevare præsentable garderobefaciliteter.

•  Virksomheder og kontorer som en del af indretningen i stedet for en stumtjener eller i vinterhalvåret til alt det ekstra overtøj.

•  Private hjem til opbevaring af tøj eller som en flot og fleksibel garderobeløsning, der er nem at flytte efter lyst og behov.

Pris: 4.500 kr.
Mål: Højde 175 cm., længde 160 cm., bredde 51 cm.
Varenummer: TING 113
Produktions- og leveringstid: 3-4 uger. Bestil tøjstativet i vores webshop eller kontakt os og hør nærmere: kontakt.
Materialer: Hvid, europæisk ask, overfladen er sæbebehandlet

Detalje af tøjstativet i massivt træ.

Har du fået lyst til at bestille tøjstativet, så klik hen til vores webshop > HER.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål: mail@tingtegneriet.dk og Claus: 4044 9949 eller Vibeke: 2484 9779.

Tøjstativet eller garderobestativet i træ, som består af fire ben og en bøjlestang. Det adskilles og samles nemt uden brug af værktøj. Her ses det adskilt, samlet og pakket i taske.

Tøjstativet ses her stående samlet, liggende helt afskilt samt pakket i en transporttaske (tasken findes kun som prototype).

Tøjstativ i smukt, lyst asketræ. Detalje af samling.

.

Se tøjstativet hos Stevns Klint Experience

En prototype, er fast udstillet hos Stevns Klint Experience – UNESCO Verdensarv, som ligger på Stevns. Der er gratis adgang til deres café og butik. Se tøjstativet dér.

Nyttige LINKS:
Tingtegneriets webshop
Om Tingtegneriet
Danske Kunsthåndværkere & Designere
Stevns Klint Experience UNESCO Verdensarv

Instagram:
@tingtegneriet
@SKE.designshop