Julepynt af træ – til nu og for eftertiden

Julepynt af træ. 24 styk ophæng som julekalender.

Julepynt med 24 forskellige mønstre. Skåret af fine små stykker lys, gylden ahorn og af kirsebærtræ.

At pynte op til jul er for mange et dejligt ritual, vi gentager en gang om året. År efter år glædes vi over at finde julepynten frem i december – gense vores yndlingspynt, som måske stammer fra vores barndom, fra vores oldemor eller som var en gave fra en kær ven.

Derfor mener vi, at også julepynt bør have en høj kvalitet og være fremstillet med omtanke. Det må ikke blive ligegyldigt og noget vi smider ud, når det har været brugt få gange. Står det til os, må æsken med julepynt af træ meget gerne blive en del af familiens juletraditioner og gå i arv til kommende generationer.

Julekalender i æske, 24 styk julepynt af træ

Æsken er udført i kraftigt pap og inddelt i rum af rødt karton.

Vores julepynt er fremstillet i massivt træ; dansk ahorn og én af dem – den største – af kirsebærtræ. Efter fræsning er de håndbearbejdet, pudset og overfladebehandlet med giftfri olie. De røde bånd, vi har syet i, er kvalitetsbånd fremstillet i Europa – de er OEKO-TEX certificeret. Æsken er lavet af kraftigt pap og samlet med nitter – også den er fremstillet i Danmark.

Pyntens ornamentik er inspireret af naturens mønstre og af andre kulturers og svundne tiders ornamentik og dekorationer – frit fortolket.

Pakke med tre styk juleophæng af træ.

Tre styk juleophæng af træ fint pakket i pergamentkuvert.

Vi fremstiller selv julepynten her i vores værksted, som ligger i landsbyen Frøslev på Stevns. Træet til hver eneste stykke julepynt har været utallige gange gennem vores hænder, fra de startede som store planker på lageret, til de små runde juleophæng bliver pakket i æsker og kuverter.

Tre styk juleophæng af træ

Juleophæng i massiv, gylden ahorn. Sæt af tre styk.

Vores pynt kan købes som et stort sæt med hele 24 forskellige juleophæng med hver sit mønster. De er pakket i en fin papæske, hvor pynten kan opbevares, så den kan tages frem igen og bruges – som en juletradition – år efter år.
24 styk er valgt, så juleophængene – udover som pynt til juletræet – kan bruges som en evigheds-julekalender. Tæl dagene i december med et nyt juleophæng hver dag frem til juleaften.
Link til webshoppen: Julepynt af træ. 24 forskellige i æske

Sæt af tre styk julepynten af træ, er en anden mulighed i webshoppen. Tre forskellige mønstre pakket i en kuvert af pergamentpapir som en fin lille gave. Pergament er valgt, fordi vi synes det er lækkert og for at undgå brug af plastik.
Link til webshoppen: Juleophæng af træ – sæt af 3 stk i kuvert

Glædelig jul fra Tingtegneriet