24 juleophæng af træ i æske – en julekalender

990,00 kr. inkl. moms

24 forskellige juleophæng med hver sit unikke mønster pakket i en fin papæske, hvor pynten kan opbevares, så den kan tages frem igen og bruges – som en juletradition – år efter år.

Pyntens ornamentik er inspireret af naturens mønstre og af andre kulturers og svundne tiders ornamentik og dekorationer – frit fortolket.

Fremstillet i massiv, dansk ahorn og af kirsebærtræ. Diameter henholdsvis 53 mm og 70 mm. Dansk produceret kvalitets-julepynt.

På lager

Varenummer (SKU): TING 117 Kategori:

Beskrivelse

Julepynt af træ.

Julepyntens ornamentik er inspireret af naturens mønstre og af andre kulturers og svundne tiders ornamentik og dekorationer – frit fortolket.

De er fremstillet i massivt træ – dansk ahorn og én af dem – den største – af kirsebærtræ. Efter fræsning er de håndbearbejdet, pudset og overfladebehandlet med giftfri olie. De røde rips-bånd, vi har syet i, er kvalitetsbånd fremstillet i Europa – de er OEKO-TEX certificeret. Æsken er lavet af kraftigt pap og samlet med nitter – også den er fremstillet i Danmark.

Så vores evighed-julekalender er både dansk design og dansk håndværk.

Vores julepynt af træ kan også købe i sæt af tre styk. Tre forskellige mønstre pakket i en kuvert af pergamentpapir som en fin lille gave. Klik og se dem her: Juleophæng af træ – sæt af 3 stk.

Der er 24 forskellige juleophæng med hver sit mønster pakket i en fin æske, hvor pynten kan opbevares, så den kan tages frem igen og bruges – som en juletradition – år efter år.

En evigheds-julekalender og pynt til juletræet.

Læs også om julepynten i vores blog: Julepynt af træ – til nu og for eftertiden

Du kunne også være interesseret i...