Velkommen til Tingtegneriets hjemmeside

Det er så her vi starter – med vores hjemmeside; tingtegneriet.dk. Her præsenterer vi Tingtegneriet; viser de produkter vi på nuværende tidspunkt har klar til bestilling og salg, og fortæller noget om, hvad vi kan tilbyde virksomheder som formgivere og produktudviklere.

Stevns Klint og Frøslev Brugsforening, hvor Tingtegneriet holder til.

Stevns Klint og Frøslev Brugsforening, hvor Tingtegneriet holder til.

I 2015 flyttede Claus og Tingtegneriet fra København til det smukke Stevns. I 2017 fulgte Vibeke efter. Købet af den gamle Frøslev Brugsforening skulle give god plads og åbne nye muligheder for både at arbejde og bo. Bl.a. drømte vi om plads til et bedre værksted til fremstilling af modeller og prototyper, samt muligheden for at realisere en mindre egenproduktion af ting vi selv tegner.

Vi er efterhånden begyndt at føle os godt hjemme i vores nye omgivelser bl.a. på grund af stevnsboerne, som alle med stor åbenhed og venlig interesse til stadighed giver os følelsen af at være meget velkomne som tilflyttere.
Vi er stadig i gang med at istandsætte vores gamle brugsforeningshus – et stort projekt! Stille og roligt bliver det en bedre og bedre ramme omkring vores arbejde med at tegne, udvikle og producere gode ting.

Møbeldesign og brugskunst. Taburet, ringholder og sidebord i massivt træ og dansk design

Tre af vores produkter, som du se og læse mere om på hjemmesiden.

Vi har mange nye produktideer på tegnebordet. Efterhånden som vi får dem udviklet færdige, vil vi præsentere dem her på siden og på Facebook og Instagram. Hvornår det sker, kan vi ikke sige præcist, for produktudvikling tager tid. Især når vi meget gerne vil gøre os umage. Umage med at skabe ting, som både har lang levetid, er smukke, og som har reel brugsværdi.

Vibeke og Claus på læsserampen til Tingtegneriets lager.

Vi håber du har lyst til at se dig lidt omkring på hjemmesiden og følge med i den fortsatte udvikling af Tingtegneriet.

Claus og Vibeke

Læs mere om os på hjemmesiden: Link til forsiden
Og følg os på Instagram og Facebook