Isvaffelform

Vaffelform til isvafler. Hånddrejet bageudstyr i massiv ahornHånddrejet bageudstyr til vafler. Denne vaffelform er til hjemmebagte isvafler. Der følger en rigtig god vaffel opskrift med.

Pris: 290 kr.
Mål: Længde ca. 265 mm
Varenummer: TING 108
Leveringstid: leveringstiden er som regel ret kort. Find isvaffelformen i vores webshop eller kontakt os og hør: kontakt.

Materialer og udførsel: Drejet i massivt ahorn, som er velegnede til køkkenredskaber. For at opnå en lækker, glat overflade, er vaffelformen udvandet, slebet fint, overfladebehandlet med ugiftig olie, slebet fint igen og atter oliebehandlet.

Beskrivelse: Et praktisk bageredskab, der ligger godt i hånden, til formning af isvafler. Vaflerne bages i et isvaffeljern. Når de er bagt, rulles de med det samme om vaffelformen, mens de stadig er varme og bløde. Vores bedste vaffel opskrift medfølger – det er gode hjemmebagte vafler!

Vedligeholdelse: Bageudstyr i træ overfladebehandles med vindruekerneolie eller hørfrøolie med jævne mellemrum. Rengøres om nødvendigt med varmt vand. Kom den aldrig i opvaskemaskinen.