Skærebræt

Skærebræt i flere størrelser og i massivt træ.Et dejligt sæt skærebrætter i massivt træ og funktionelle størrelser.

Stort skærebræt i træ med kontraststribe
Pris: 
530 kr.
Mål: 400 x 330 x 22 mm.
Varenummer: TING 101

Mellemstørrelse skærebræt i træ med kontraststribe
Pris:
450 kr.
Mål: 360 x 220 x 22 mm.
Varenummer: TING 111

Lille skærebræt i træ
Pris: 190 kr.
Mål: 275 x 160 x 18
Varenummer: TING 112

Leveringstid: Normalt ca. 2 uger, men kontakt os og hør nærmere, vi har dem ofte på lager, og kan levere hurtigere, hvis det ønskes – kontakt.

Materialer: Massiv, lys ahorn med kontraststribe i fortrinsvis amerikansk valnød. Yatoba, bubinga eller andre mørke og eksotiske træsorter bruger vi kun lejlighedsvist, når vi har dem som genbrugstræ.

Beskrivelse: Et sæt skærebrætter i massivt træ i tre størrelser. Størrelserne er tilpasset forskellige gøremål og behov i køkkenet, og vi mener at disse tre størrelser kan opfylde langt de fleste behov.

Det lille bræt til f.eks. at snitte en enkelt citron eller sætte spegepølsen på frokostbordet, så man selv kan skære. Brug også det lille bræt som “tallerken” til f.eks. din frokost eller til tapas – det har en velegnet størrelse.
Det mellemstore bræt, passer særdeles godt til f.eks. brød, og det store er meget velegnet, når man skal snitte og hakke urter og grøntsager med den store kokkekniv – for blot at vælge nogle eksempler.

Kantprofilen gør det nemt at håndtere og gribe fat i skærebrættet.

Vi har valgt at lave skærebrættet i ahorn, fordi det er en stabil og tæt træsort med god slidstyrke og uden lugt og smag. Derfor er det så velegnet til køkkenredskaber.
Ahorn får efter bearbejdning en smuk silkeglat overflade.

Vedligeholdelse: Vask altid dit skærebræt i træ op i hånden og gør det altid vådt på begge sider, og lad det tørre stående, så der kan komme luft til begge sider. Herved undgår du, at det slår sig.
Giv en gang imellem brættet almindelig vindruekerneolie på både flader og kanter. Lad det trække i ca. en halv time og tør derefter oveskydende olie af med en tør klud eller køkkenrulle.