Rundt sofabord i egetræ

Rundt sofabord med en stor flot plade i massivt egetræ. Bordet har bløde rundede kanter og et stærkt stel, der er samlet med gennemgående tapper med mørke kiler.

Rundt sofabord i eg med smukt understel der er samlet med fine snedkerdetaljer.

Sofabordet på billedet er tegnet og skabt på baggrund af en forespørgsel. Den lød på et rundt sofabord i eg til en specifik stue med en lav hjørnesofa. Pladen er 118 cm i diameter, højden er 38 cm.

Nu kan man bestille sofabordet i Ø 90 cm.

Vi har fået en hel del forespørgsler på sofabordet med en diameter på 90 cm. Derfor vil vi fremstille en lille serie. På den måde kan vi tilbyde bordet til en lavere pris, end hvis vi kun skulle lave ét enkelt bord.

Vi kan derfor lige nu tilbyde bordet i Ø 90 cm. til 9.800 kr. inkl. moms.
Højden på bordet bliver 46 cm. Det er lidt mindre i diameter og lidt højere end bordet på billederne.

Vores kapacitet på værkstedet vil i første omgang være maks. 5 borde.
Skriv til os, hvis du ønsker at lægge billet ind på et af bordene, eller hvis du har spørgsmål. Skriv til os her > KONTAKT

 

Om sofabordet

Sofabordet på billederne er tegnet og skabt på baggrund af en forespørgsel. Den lød på et rundt sofabord i eg til en specifik stue med en lav hjørnesofa.

Sofabordets plade er 118 cm i diameter. Det er en forholdsvis stor og ret slank plade i smuk, massiv eg, med rund kantprofil.

Detaljer af stort, rundt sofabord i massivt egetræ. Stellet er samlet med fine møbelsnedker detaljer.

Stellet er også med runde kantprofiler og både ben, sarg og sprosser har kurvede linjer. Stellet er samlet med gennemgående tapper med mørke kiler i amerikansk valnød.

Ideen med sofabordets store plade og forholdsvis lave højde på 38 cm er, at man kan være mange om bordet – børn og voksne i forskellige aldre. Nogle siddende i den store sofa, andre måske på en puf og igen andre på gulvet rundt om. Den slags flyde-ud-hygge er det runde, lave sofabord rigtig godt til.

Kontakt os meget gerne, hvis du vil høre mere om sofabordet: Kontakt

Stort, rundt sofabord i massivt egetræ. Dansk møbeldesign.