Ringholder

Ringholder i træ til smykkeopbevaring på toiletbordet – dansk brugskunstEn smykke- og ringholder, som kan stå der hvor man tager sine smykker af om aftenen. Så ved man altid hvor de er. En smykkeholder hånddrejet i smukt massivt træ i vores eget træværksted.

Pris: 650 kr.
Mål: Ø 120 mm, højde 130 mm
Varenummer: TING 103
Produktions- og leveringstid: 3 til 4 uger, leveringstiden afhænger en del af den valgte træsort. Find ringholderen i vores webshop eller kontakt os og hør nærmere: kontakt.

Materialer:

Tallerkenen til denne ringholder er altid lavet af ahorn og toppen i ædeltræ eller andet specielt udvalgt og smukt træ. Spørg hvilke træsorter vi har på lager. Vi anvender kun tilgængeligt genbrugstræ, hvis vi bruger eksotiske træsorter.

Tallerkenen er overfladebehandlet med træolie og toppen er poleret med carnaubavoks eller har fået træolie.

Beskrivelse:

Vores håb er, at denne smykkeholder vil blive en ting, man holder af at sætte sine fingerringe og lægge sine ørestikkere og andre små smykker på, f.eks. når man går i seng om aftenen. Så ved man altid, hvor man har dem, og det er helt oplagt og nemt at tage ringholderen med hen til spejlet, når smykkerne skal på igen.

Smykker kan give stor æstetisk nydelse. Måske er de ens mest kostbare og kære eje. Derfor synes vi, at det betyder noget, hvad man bruger til smykkeopbevaring.

Ringholderens form er inspireret af en blomst med det strunke frugtanlæg i midten. Tanken er at toppen, som skal bære ringene, skal stå som en “ædelsten” drejet i noget af det smukkeste træ vi kan skaffe. Poleret skinnende blank med carnaubavoks, eller behandlet med træolie, alt efter hvad der passer til træets farve og stuktur.
Ahorn er valgt til tallerkenen, fordi det er en lys, ensartet træsort, der kan pudses helt silkeglat, og som præsenterer formen klart og uforstyrret.