Holder i træ til mobil og tablet

Mobilholder i massivt træ. Dansk design og håndværkMobilholder i træ. En pæn og praktisk, vægmonteret holder til mobil, til iPad eller tablet.
Håndlavet og udført i et smukt stykke massivt træ. Leveres i en fin sort gaveæske.
Klik på billederne for at se dem større.

Pris: 360 kr
Mål: Længde 100 mm, bredde 100 mm, højde 26 mm.
Varenummer: TING 110
Leveringstid: leveringstiden er som regel ret kort, find mobilholder i vores webshop eller kontakt os og hør – kontakt.

Materialer og udførsel: Udført i massivt træ og overfladebehandlet med olie eller sæbevand. Den fås i forskellige træsorter for eksempel ahorn, eg, røget eg, eller amerikansk valnød.

Beskrivelse: En holder til mobil, til iPad eller til tablet. Vores mobilholder til væg kan bruges som opladestation og monteres på væggen med en enkelt skrue, gerne tæt ved en stikkontakt. Det er nemt og enkelt.
Sæt en pæn mobilholder i træ op ved skrivebordet, hvor du arbejder, eller ved sengen, hvor du bruger mobilen som vækkeur.
En mobilholder er rigtig praktisk på væggen i køkkenet, der hvor du har brug for en holder til iPad eller tablet for at læse opskrifter. Eller sæt en mobilholder i træ centralt i stuen, hvor mobilen bruges til at indstille belysningen eller til musik.
Når mobilen ikke skal oplades, opbevares opladeren nemt på mobilholderen – der er huller i siden til formålet. Så ved man hvor opladeren er, den er klar til brug og man kan bruge stikkontakten til andre ting. Der er huller i begge sider, så der kan opbevares to opladere på en mobilholder til væg.

Vedligeholdelse: Kan overfladebehandles med linolie eller tørres over med sæbevand lavet på sæbespåner efter behov.