Mobilholder i træ – bordmodel

Bordholder i træ til mobil og tabletMobilholder i træ. En pæn og praktisk, bordholder til mobil, til iPad eller tablet. Hav hænderne fri, når du taler eller browser på din mobile enhed.
Håndlavet mobilholder udført i et smukt stykke massivt træ. Leveres i en fin sort gaveæske.
Klik på billederne for at se dem større.

Pris: 320 kr
Mål: Længde 100 mm, bredde 100 mm, højde 26 mm.
Varenummer: TING 116
Leveringstid: leveringstiden er som regel ret kort, find mobilholderen i vores webshop eller kontakt os og hør – kontakt.

Materialer og udførsel: Udført i massivt træ og overfladebehandlet med olie eller sæbevand. Den fås i forskellige træsorter for eksempel hvid ahorn, eg, mørkt røget eg, eller lys sæbebehandlet eg.

Beskrivelse: Tingtegneriets bordholder til mobiltelefon og tablet er udført i ét smukt stykke massivt træ. Anbefales til mobile enheder med skærmstørrelse op til 10″.

Mobilholderen er virkelig praktisk, når du vil have hænderne fri, mens du taler eller browser på din mobile enhed, ser videoer eller under online møder.

Mobilholderen fylder meget lidt på bordet, og da den er lavet af lækkert, håndpudset, massivt træ, er den også pæn og rar at have stående fremme. Brug mobilholderen på spisebordet, på skrivebordet, når du arbejder eller på køkkenbordet, der hvor du har brug for en holder til iPad eller tablet for at læse opskrifter.

Vi har udviklet og producerer selv mobilholderen på vore tegnestue og træværksted på Stevns. Så den er helt igennem dansk design og dansk produktion.

Vedligeholdelse: Kan overfladebehandles med linolie eller tørres over med sæbevand lavet på sæbespåner efter behov.