Krumkageform

Vaffelform i træ til at rulle norske krumkager, som minder om Gode Råd KagerBageudstyr drejet i ahorn. En form til norske krumkager.
Klik på billederne for at se dem større.

Pris: 280 kr
Mål: Længde ca. 238 mm
Varenummer: TING 107p
Leveringstid: leveringstiden er som regel ret kort. Find krumkageformen i vores webshop eller kontakt os og hør: kontakt.

Materialer og udførsel: Et bageredskab drejet i massiv ahorn, en træsort, som er særdeles velegnet til køkkenredskaber. For at opnå en lækker, glat overflade, er formen udvandet, slebet fint, overfladebehandlet med ugiftig olie, slebet fint igen og atter oliebehandlet.

Beskrivelse: Et praktisk bageredskab, der ligger godt i hånden, til formning af krumkager. Kagerne bages i et krumkagejern, som giver kagerne det dekorative mønster. Når de er bagt, rulles de straks om formen, mens de stadig er varme og bløde.
De smukke krumkager er en norsk juletradition og den norske pendant til de danske Gode Råd kager, der er en mønstret småkage – især kendt fra det sønderjyske kaffebord. Gode Råd kager rulles dog normalt ikke.
Vores opskrift på norske krumkager medfølger.

Vedligeholdelse: Bageudstyr af træ overfladebehandles med vindruekerneolie med jævne mellemrum. Rengøres om nødvendigt med varmt vand. Kom den aldrig i opvaskemaskinen.