Kræmmerhusform

En kræmmerhusform er et lille praktisk bageredskab, som er hånddrejet i ahornKræmmerhusform drejet i kirsebærtræ eller ahorn. Til at forme små sprøde og luftige kræmmerhuse med. Der følger opskrift med på Kræmmerhuse til Flødeskum.

Pris ahorn:  270 kr.
Pris kirsebærtræ: 320 kr.

Mål: Længde ca. 168 mm.
Varenummer: TING 106
Leveringstid: leveringstiden er som regel ret kort. Find kræmmerhusformen i vores webshop eller kontakt os og hør: kontakt.

Materialer og udførsel: Drejet i massivt kirsebærtræ eller ahorn, som begge er velegnede til køkkenredskaber. For at opnå en lækker, glat overflade, er formen udvandet, slebet fint og overfladebehandlet med ugiftig olie.

Beskrivelse: En kræmmerhusform er et lille praktisk bagredskab, der ligger godt i hånden, til formning af små, lette kræmmerhuse. Når de plesken-agtige kræmmerhuskager er bagt, rulles de straks om formen, mens de stadig er varme og bløde. Vores yndlingsopskrift på kræmmerhuse til flødeskum medfølger.

Vedligeholdelse: Bageudstyr af træ overfladebehandles sparsomt med madolie – for eksempel raps- eller valnøddeolie – med jævne mellemrum. Rengøres om nødvendigt med varmt vand. Kom aldrig din kræmmerhusform i opvaskemaskinen.